Hieroja Tina Wikström, Kokkola // Uusia kuvia

Olikin jo aika päivittää kotisivujen kuvia, edellisistä kuvista on jo aikaa. Tälläkin kertaa otin yhteyttä Kavilo Photopgraphyn huippukaksikkoon Emmiin ja Villeen. Näiden kahden kanssa ei tule tylsää, naurua ja vauhtia riittää. Myös "vakavat" kuvat onnistuu, parasta on se että Emmi ja Ville saa rentoutumaan kameran edessä. 

Suosittelen heitä lämpimästi oli kuvauksien kohde tai tarkoitus mikä tahansa.

Kulissien takana Emmin ja Villen kanssa :D

Kulissien takana Emmin ja Villen kanssa :D

Pikku hiljaa lisäilen uusia kuvia ja ehkä uudistan sivuja muutenkin. 

Lokakuun alusta tapahtuu myös hinnoissa pieni 2€ muutos. Ihanaa syksyn alkua ...

Hieroja Tina Wikström, Kokkola// Rokotuksista ja sairastelusta

  Minä en suosittele hierontaa samana päivänä rokotuksen kanssa, enkä samaan aikaan antibioottikuurin kanssa. Kuumeen jälkeen tulisi myös olla muutama kuumeeton päivä ennen hierontaa. Pieni flunssa ei haittaa, mutta kannattaa ottaa yhteyttä ja jutella tilanteesta. Useasti utelen että jaksaako tehdä reippaan kävelylenkin, jos vastaus on KYLLÄ niin voi tulla hierontaan.

Jos yhtään epäilyttää että kestääkö kunto hierontaa niin ota yhteyttä!

pinkkipenkki.jpg

Hieroja Tina Wikström//Elokuu

Elokuusta alkaen minut löytää kaksi kertaa viikossa SportsClubin tiloista! Joka torstai ja perjantai. Ajanvaraus vanhaan tyyliin puhelin soitolla, viestillä tai nettiajanvarauksesta.

Itse olen erittäin tyytyväinen tähän järjestelyyn ja monipuolisuuteen, näin voin palvella teitä asiakkaita myös paremmin. Maanantaisin ja tiistaisin olen täällä Friisintien hieromossa ja keskiviikkoisin olen Ahola Transportilla hieromassa heidän konttorin henkilökuntaa.

Mitäs hinnalle sitten tapahtuu? 1.8 2016 alkaen hinta tulee olemaan 35€/45min molemmissa pisteissä. Muut hinnat pysyvät samana.

ROKin logo on tullut lisää koska SportsClub ja ROK ovat nykyään samaa taloa! Fyysisesti molemmat pysyvät paikoillaan. Tarjonta on valtavan laaja, ryhmäliikunta tunteja, kuntosali neliöitä ja PT palveluita! Kysykää ihmeessä lisää kuinka saat käyttöösi kaiken tämän!

Aurinkoisia ja lämpimiä kesäpäiviä kaikille!

Hieroja Tina Wikström, Kokkola // Peto on irti!!

Kyllä!! Antti Tuiskukin käyttää Fitskuja! Ei ihme että tyyppi on aina niin liekeissä ;) Täällä on käsijarru lähteny jo vaijerista irti kun on niin loistava ja energinen olo! Kuurin tiukan setin viimeinen viikko käynnistyi tänään.  

Aamupala toimistolla :)

Aamupala toimistolla :)

Moni keskustelu jota tänään oon käynyt, livenä, puhelimessa ja näppäillen, on muistuttanut taas siitä miks rakastan mun molempia töitä niin valtavasti <3 

Onko oikeesti mitään hienompaa kuin se että voit auttaa ihmistä voimaan paremmin.... 

Annokset alkaa oleen ravintola tasoa ;) tässä tonnikalaa ja rakuunaporkkanat.&nbsp;

Annokset alkaa oleen ravintola tasoa ;) tässä tonnikalaa ja rakuunaporkkanat. 

Tänään kävin myös SportsClubilla tsekkaamassa tilat josta minut löytää maaliskuusta alkaen joka torstai, ihan mahtavaa!! :) muistakaa siis tämä kun varaatte aikoja netistä. 

Kuuriviikkojen "herkkurahoilla" ostettu lahja. From me To me :)

Kuuriviikkojen "herkkurahoilla" ostettu lahja. From me To me :)

Oikein mukavaa viikkoa ja pitäkää huolta itsestänne! 

Hieroja Tina Wikström //perjantai 5/28

Erittäin rauhallinen ja kiireetön aamu kovin vauhdikkaan ja tapahtumarikkaan viikon perjantaina tuli tarpeeseen :)

Kaiken näkemäni ja kuulemani jälkeen voin vain todeta että pidetään huolta toisistamme, välitetään eikä vain suljeta silmiä. Omasta mielestä pieni asia voi merkitä toiselle äärettömän paljon. 

upload.jpg

Mitä kuuluu kuurille?  Pelkkää hyvää ja kun joka kuurilla oppii jotain niin nyt voin sanoa että olen jo reipas juomaan vettä! :D aikaisemmin se oli kovin työlästä mutta nyt menee helposti 2-3L päivässä! 

upload.jpg

Ihanaa viikonloppua!!  <3

Hieroja Tina Wikström, Kokkola// Kehokuuri vol. 3

1/28 Tänään se alkoi, kehon kevätsiivous!! Tuntuu oikein hyvältä eikä tunnu ollenkaan siltä että tässä nyt jotain varsinaisesti suorittais ;) Syömiset ja valmistelut menee jo rutiinilla, ohjeetkaan ei enään loju pitkin pöytiä :D

Puntari on pois käytöstä ja hetken pohdinnan jälkeen myös mittanauha jäi laatikkoon. Mittarina on vaatteet, ensinmäiseen aion pukeutua 19.3 ja toiseen 22.4

Nautiskelua, fiilistelyä ja energiaa -niillä mennään <3

Aamupala- hyvää, terveellistä ja samettia vatsalle....

Aamupala- hyvää, terveellistä ja samettia vatsalle....

Hieroja Tina Wikström, Kokkola//Design Kokkola Café & Shop

Aivan ihana myymälä ja kahvila torin laidalla historiallisessa kalahallissa. Joko olet käynyt tutustumassa? Kannattaa!

Tunnelma on lämmin ja iloinen, paljon kauniita asioita ja kahvilasta saa suussa sulavia herkkuja. Hauskana erikoisuutena löytyy myös luistinrata sisätiloista!

 Huomisesta asti voit myös ostaa minun hierontalahjakortteja täältä. Hinnat menevät seuraavasti...

3 kertaa tai enemmän 30€/45min, norm. 33€/45min

Loistavaa loppuviikkoa! :)


Hieroja Tina Wikström, Kokkola// Asiaa...

Uusi työviikko jälleen potkaistu käyntiin :) Kävin kurvailemassa kotikäynnillä aamupäivästä ja olin ehkä hiukan hukassakin...kannattaa katsoa että ettii oikeeta numeroa ;)

Asiakasehdokkaat :D

Asiakasehdokkaat :D

Viime viikolla saapui uusi satsi käyntikortteja. Kortin kääntöpuolen kuvassa on aivan superhyvä lihashuoltokaksikko. Fitlinen Restorate ja Beautylinen Active gel. Käy kurkkaamassa www.6272626.well24.com ja kysy minulta lisää :)

Lahjakortti alennus saa jatkoa!! Eli 3x45min hintaan 90€ (norm. 99€) on voimassa 22.12 asti joten vielä ehdit hakea hyvää oloa pukinkonttiin. Pieni Vinttipuoti myy myös minun kortteja, siellä todellakin kannattaa käydä nauttimassa kauniista asioista ja lauantaisin siellä on myös tarjolla tonttuduuon musisointia, suosittelen!!

Ihanaa viikkoa!! :)

Hieroja Tina Wikström, Kokkola // Lahjoja!

Siis mitä palkintoja!! Nämä arvonnat on oikeita! Jopa minä olin eilen hetken hiljaa kun käväisin tuolla lahjapiilossa ja näin mitä kaikkea on tulossa!! Osallistukaa nyt ihmeessä, yksi sana, hymiö tai vaikka pelkkä piste riittää ja olette mukana. Palkinto? No tälläkertaa ihan mieletön setti hiuksille, arvokas kassi arvotaan maanantai aamuna joten hopihopi vielä ehdit mukaan! Olkaa kuulolla ja käykää  Scarlets Walk sivuilla.

Niin paljon kaunista ja hyvää.

P.s Keskiviikkona 18.11 julkaistaan kuvat Lucia-mummoista, myös heille oli varattuna huikeita juttuja!

Eihän tähän voi sanoa muutakuin -NIIIIIN SIIISTIIIIIII!!!!