Hieroja Tina Wikström, Kokkola // Treeniajatuksia

Kyllä loma teki tehtävänsä!! Virtaa ja intoa löytyy kesän rötväilyjen jälkeen. 

Herkullinen suklaanaamio...

Herkullinen suklaanaamio...

Treeni tauko on tosin jatkunut jo pidempään. Säännöllisesti oon tainnut treenata viime vuoden puolella viimeks. On ollut aikaa pohtia tuota suhdetta treenaamiseen, se kun on välillä tahtonut karata käsistä. Pitkän jakson mennyt sata lasissa jonka jälkeen on tullut pitkä tauko ja liikkeelle lähtö ollut taas vaikeeta. Nyt oon sopinut itseni kans että pidän tasaisempaa tahtia. Muutaman viikon kerralla voin mennä täysillä mutta niitä kompensoida sitten rauhallisemmalla menolla :) pääasia että pysyn liikkeellä ilman totaalisesti stoppeja ;)

Nyt on ja pääsee! 

Nyt on ja pääsee! 

Toinen asia mikä on tullut opeteltua on se kehon kuuntelu ja ennen kaikkea se että vastaa niihin pyyntöihin. Kehopalatsia on kunnioitettava koska se on meidän yksi ja ainut.

Raikas yhdistelmä 

Raikas yhdistelmä 

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta! Kauniita unia.