Hieroja Tina Wikström, Kokkola//Palautuminen...

Viittä vaille sata lasissa on treenin suhteen menty viime viikko. Tästä viikosta tuskin tulee yhtään rauhallisempi :D mieli on motivoitunut ja keli mitä parhain!

Mikä parasta niin palautuminen on toiminut todella hyvin. Jalat on jaksanu hyvin vaikka ovatkin kovilla kiitos mäkitreenien, siihen oon nyt aivan koukussa. Aivan super hyvä treeni parantamaan hapenottokykyä joka on aika huono näin treenitauon jälkeen.

Mutta ei voi vaan painaa meneen, pitää myös antaa kropalle tarvittavat rakennuspalikat ettei meno pysähdy ku seinään. Tietysti konkreettinen lepo ja uni on kans tosi tärkeessä roolissa.

Omat palauttelu suosikit on FitLinen Restorate, BeautyLinen ActiveGel, vesi ja ruoka. Mun mielestä erittäin toimiva nelikko. Tähän lisänä tietysti riittävästi unta, lepopäiviä ja venyttelyä JA HIERONTAA.

Helppoa ja toimii!!