Hieroja Tina Wikström, Kokkola//Hieromon uusi ilme

Viime viikonloppu oli tiukka! Mutta kyllä kannatti :) työhuoneen uusi ilme hivelee silmiä. Kiitos kuuluu ennenkaikkea rakkaalle miehelleni jota ilman tästä ei olis tullut yhtään mitään! Kiitos myös ystäville Jonna ja Ville -ootte ihan huippuja!! Ja tietysti omalle isälle jonka ansiosta piha ei näytä kaatopaikalta :D 

Katsokaas itse ;)

ennen.jpg
remppaa1.jpg

Tervetuloa!

Hieroja Tina Wikström, Kokkola// Sinä ja minä

Ystävän viikot 9.2-20.2!!

Lauantaina on ystävänpäivä ja facebooksivuilla 400 tykkääjän raja mennyt rikki, mahtavaa!! :) Kun tulet hierontaan 9.2-20.2 välisenä aikana saat mukaasi kaksi alennuskorttia, toisen itsellesi ja toisen ystävälle, naapurille, rakkaalle, sinä päätät!

Alennuskortilla sinä ja ystäväsi saatte 45 min. hieronnan hintaan 28€ (norm. 33€/45min.) Kortit ovat voimassa 31.3.2015 asti.

Tule rentoutumaan ja pistä hyvä olo kiertämään!! :)

ystisviikko.jpg

Hieroja Tina Wikström//Uusi vuosi ja monta maanantaita

Kiitos kaikille hienosta viime vuodesta! Tehdään tästä uudesta vuodesta vähintään yhtä hyvä :)

Alkuvuoteen on mahtunut jo monta maanantaita mutta sehän kertoo vain siitä että on ollut myös hyvin lepopäiviä. Mukava ottaa kevyt startti.

Melkolailla samoilla jatketaan. Hintamuutoksia on luvassa Helmikuun alusta, niistä ilmoittelen erikseen. Myös pitkäaikainen haaveeni työhuoneeseen liittyen on mahdollisesti käymässä toteen lähiviikkoina. 

Hyviä uutisia teille joille lauantait on niitä parhaita päiviä käydä hierojalla ;) Käykää kurkkaamassa  ajanvarauksessa avoimia lauantaita.

Vielä kerran Hyvää Uutta Vuotta!! Nähdään Hieromossa! :)

Hieroja Tina Wikström, Kokkola//Päivitetty hinnasto

Talvi ja valkeus katosi, jäljelle jäi liukkaat, olettehan pysyneet pystyssä ja ehjinä? Minä ottaisin mielelläni talven takaisin :)

Hinnasto on nyt päivitetty. Muuten jatkan samoilla hinnoilla mutta hieronta + jäsenkorjaus on uusi yhdistelmä listalla. Akuuteissa nyrjähdyksissä ja venähdyksissä suosittelen edelleen pelkkää jäsenkorjausta aluksi, tulehdusvaaran vuoksi. Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä niin mietitään yhdessä mikä vaihtoehdoista on paras juuri sinulle.

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

Hieroja Tina Wikström// Taikajuomaa

upload.jpeg

Tänään vastaanotolla asiakkaille tarjolla flunssanestojuomaa.

Juoma sisältää inkivääriä, sitruunaa ja kotimaista hunajaa. Hyvin matalalla lämmöllä annoin näiden hautua pienessä määrässä vettä. Siivilän läpi kannuun ja jääkylmällä vedellä kannu täyteen.

Mukavaa viikonloppua!